DRUGA DIMENZIJA | webstranice.BA | Reborn Digital | Izrada web stranica | Izrada online shop | Jeftine stranice | Seo optimizacija

DRUGA DIMENZIJA

SEO Optimizacija

Scroll

Internet marketing (SEO)

Internet marketingom nazivamo sve aktivnosti kojima se možemo koristiti za promociju svojih proizvoda ili usluga putem interneta. Internet marketing danas najčešće vežemo uz Google oglase, Facebook marketing, SEO (optimizacija stranica za tražilice) i još mnogo toga.

SEO (Search Engine Optimization), odnosno optimizacija stranice za tražilice, prije svega u svrhu Google pozicioniranja, danas se smatra jednom od najbitnijih elemenata u procesu izrade web stranice, ali i nakon njega, te značajno utječe na posjećenost stranice.

Optimizacija za tražilice radi se na samoj stranici tokom izrade (On-site SEO), te na različite načine nakon što je izrada web stranice završena (Off-site SEO).

– Tvoju web stranicu nije moguće naći na Google-u

– Promet na tvojoj web stranici je drastično opao

– Iznenada, broj poziva i novih klijenata je opao

Ukoliko imate jedan od ova tri problema, budite sigurni da ste došli u pravu SEO agenciju.  Do sada smo radili sa više od 50 različitih klijenata i  pružali kvalitetna rješenja za optimizaciju kako bi odgovorila na Googleov algoritam koji se stalno mijenja.

Ukoliko se ne nalazite na prvoj strani Google pretrage (SERP) za ključne riječi koje odgovaraju tvom brendu ili poslovanju, propuštate vrijedne kontakte.

SEO i strategije internet marketinga

Osnovni cilj SEO optimizacije je što bolja pozicija Vaše stranice prema traćenoj ključnoj riječi u Google tražilicama, što dovodi do veće posjećenosti, odnosno povećanja organskog prometa na stranici, a samim time i povećanja prodaje.

Kada je riječ o pozicioniranju u tražilicama i internetskom marketingu, optimizacija web stranice je puno bolje rješenje od Google AdWordsa, iako u startu nešto skuplja, na duže vremensko razdoblje je znatno jeftinija i donosi puno bolje rezultate kroz trajno povećanje broja posjećenosti, dok kod Google oglašavanja plaćate svaki klik.

Zbog svega navedenoga SEO optimizacija smatra se najkvalitetnijom strategijom Internet marketinga.